srijeda, 19. srpnja 2017.

PONOVNO NA MOTORU: Karlovac

U jednom od prethodnih postova najavili smo put po našoj lijepoj obali. Od tog puta, nažalost, nije bilo ništa. Razlog tome je viša sila, tj. loše vrijeme, u kombinaciji s pokvarenim amortizerom. Procurio nam je amortizer na motoru, pa smo odlučili ne ići na put. Godišnji odmor smo također proveli bez motora, ali svejedno smo bili i na moru i na dva kotača 😁 uz motore, veliki smo ljubitelji vožnje na biciklu, pa nam je i to bio jednak gušt. Nakon uživancije na moru, vraćamo se u Karlovac i doznajemo da nam je amortizer popravljen! Naravno, praktički odmah sjedamo na motor i idemo na vožnju. 

Caffe Bar PTG
Zbog nedostatka vremena radimo krug prema Dugoj Resi, uz nezaobilazno zaustavljanje u bajkerima poznatom caffe baru PTG u Gornjem Mrzlom Polju. 

PTG je pravi bajkerski kafić, pa gotovo uvijek možete sresti nekog od karlovačkih bajkera. Uz to, obavezno je zaustavljanje nakon svake vožnje u tom smjeru😁

Nakon druženja s poznanicima vraćamo se prema Karlovcu. Ovo je bila kratka vožnja, tek prva nakon popravka, pa samo javljamo da smo još uvijek aktivni na blogu.

Veliki dio ljeta još je uvijek pred nama, pa zasigurno slijedi još puno lijepih izleta!

Vidimo se na cesti!

Nema komentara:

Objavi komentar