utorak, 1. kolovoza 2017.

MOTO SUSRET MK POSKOK SLUNJ 28.-29.7.2017.

Zbog radnih subota najviše nam se isplati ići na susrete koji su nam blizu. Naravno, to nije ništa loše, iako bismo koji put voljeli proći negdje gdje još nismo bili. Doći će i to, a u međuvremenu donosimo svoje dojmove sa susreta koji se održao u Slunju 28. i 29.7., u organizaciji MK Poskok Slunj. Na tom susretu još nismo bili, pa smo bili znatiželjni, a organizatori su nadmašili sva naša očekivanja - super lokacija, puno motora, pristupačne cijene i super ekipa!
Međutim, krenimo otpočetka. Prvotno je ideja bila provozati se do Slunja i isti dan se vratiti, ali u petak kasno navečer odlučili smo ostati prespavati. Zbog toga spremanje je bilo malo neorganizirano, ali ništa zato. Po planu krećemo u subotu popodne, zajedno sa još dva motora. Zbog očekivanih gužvi na cesti, odabrali smo alternativnu rutu - Karlovac - Tounj - Primišlje - Slunj. Cesta od Tounja do Slunja nije u najsjajnijem stanju, ali budući da smo sreli mnogo motorista, očito to nikome ne smeta. Nije ni nama, pa smo relativno brzo došli do mjesta gdje se održava susret. Na ulazu rakija dobrodošlice, potom nalazimo mjesto i slažemo šator.

moto susret mk poskok slunj

Propustili smo defile jer nismo šator stigli složiti do kraja, više sreće drugi put. Nakon slaganja šatora došao je red na toliko željeni TUŠ! Bilo je toliko vruće i ta hladna voda nas je preporodila! Nakon toga večera i razgledavanje motora, kojih je stvarno bilo mnogo.

moto susret slunj

moto susret slunj

moto susret mk poskok

mk poskok slunj


mk poskok slunj

Našlo se i zanimljivih primjeraka koji se ne vide svaki dan.

mk poskok slunj

moto susret slunj

moto susret slunj

Nakon obilaska druženje i razmjena doživljaja, iskustava i mišljenja s ostalim bajkerima, a nakon toga, zabava uz Majke😀

goran bare i majke moto susret

majke moto susret

 Ovaj susret bio je zaista odličan, i što se tiče organizacije i same atmosfere. Bilo je jako puno motora, motorista i ostalih posjetitelja, pa je ovaj susret stvarno bio za pamćenje. Sve pohvale MK Poskok Slunj i vidimo se iduće godine!


Nema komentara:

Objavi komentar